Revolution 2 GTX

FEEL FASTER. LAST LONGER.

Onze snelste veiligheidsschoen is ontworpen zodat je sneller en langer kunt werken. De Solid Gear Revolution 2 GTX houdt je vele dagen fris, veilig en droog op het werk. Volledige S3-bescherming.

STAY ON TOP OF YOUR GAME

Stel je voor dat je elke dag fris thuiskomt van je werk. Dat zou fijn zijn. Maar tegelijkertijd: een zware uitdaging omdat werk meestal vrij belastend is voor het lichaam. Lange dagen op harde vloeren zorgen voor pijnlijke voeten aan het einde van de werkdag. Maar is dat echt nodig? De Solid Gear Revolution 2 GTX loopt voorop bij onze missie daar verandering in te brengen. Het combineert de kwaliteiten van een lichtgewicht constructie en volledige EPTU-tussenzool met een volledige S3-bescherming. Dit biedt een lichtgewicht en verend gevoel. En houdt mensen aan het werk door een nieuwe combinatie van vering, veiligheid en prestaties.

Ontdek Revolution 2 GTX
1 / 3

COMFORTABLY SAFE

Werken is een zware belasting voor je lichaam. Lange dagen. Harde vloeren. Steeds maar weer. Je hebt ondersteuning nodig, langdurig comfort. En volledige S3-bescherming. Revolution 2 GTX is gemaakt om comfort en gecertificeerde bescherming te bieden zonder je mobiliteit te beperken.

  • LANGDURIG COMFORT
  • VOLLEDIGE S3-BESCHERMING
  • WATERDICHT
Meer informatie

ENERGIEKE ETPU TUSSENZOOL

De tussenzool van de Revolution 2 GTX is voorzien van complete ETPU-technologie. Lage dichtheid, ultra-verend, zeer duurzaam.

Dat betekent dat Revolution 2 GTX de impact van elke stap absorbeert en vervolgens meteen terugveert. Maximaal comfort en vering bij elke stap = geen verspilling van kracht en een energiekere werkdag.

Meer informatie
image

ETPU

Een complete ETPU-tussenzool betekent dat je voet voortdurend in contact staat met een duurzaam, elastisch microdeeltjesschuim met lage dichtheid, dat energie op een zeer efficiënte manier opslaat en vrijgeeft. Maar het eigen wat je voeten merken, is dat het geweldig aanvoelt, uur na uur, stap na stap. Minder druk, hoge terugvering, maximaal comfort.

Ontdek ETPU

image

GORE-TEX®

GORE-TEX® houdt het water buiten en blijft ademen, zodat je nooit nattigheid voelt.

Meer informat

image

ORTHOLITE INLEGZOOL

OrthoLite® inlegzolen zijn vrijwel geheel gemaakt van gerecycleerde materialen en zetten de standaard voor hoge veerkracht en hoge prestaties. Tegelijkertijd helpen ze ons bij het bereiken van onze duurzaamheidsdoelstellingen.

Ontdek ORTHOLITE INSOLE®