VENT 2

MAX OUT, KEEP YOUR COOL.

Als je de hele dag op de been bent, moeten je schoenen net zo hard werken als jij. Betekent dat dus dat het allemaal functioneel en niet leuk mag zijn? Nee. We maken schoenen die zowel comfortabel voor je lichaam zijn als leuk om naar te kijken. De Solid Gear Vent 2 biedt ongeëvenaarde ventilatie en onovertroffen demping, zodat je maximaal kunt presteren en toch koel blijft.

Waar te koop?

JE SOLIDE PARTNER

We haten compromissen. Het stuit ons tegen de borst dat een veiligheidsschoen alleen veilig zou kunnen zijn als hij zwaar, ongemakkelijk en saai is. De Vent 2 is net als zijn premium broers en zussen, geïnspireerd op de atletiek, licht van gewicht en ontworpen met de nieuwste topfuncties en technologieën, zodat je met vertrouwen elke agressieve omgeving en repetitieve handelingen aan kunt. Grondig getest en voorzien van een antislip grip, teenbescherming en S1P weet je zeker dat we het beste voor hebben met je rug, knieën en voeten.

Ontdek Vent 2
1 / 3

ONGEËVENAARDE VENTILATIE

Naast een nauwkeurige pasvorm, langdurig comfort en stabiliteit biedt de Vent 2 een uitzonderlijk ademend vermogen. Het bovenwerk is gemaakt van een ultralichte stof, genaamd MATRYX®. Je houdt daarmee niet alleen de hele dag een fris gevoel, maar hebt ook een uitstekende weerstand tegen slijtage. Om de zones voor luchtstroom en koeling te optimaliseren, is het textiel uniek geweven; zodat de dichtheid over de schoen varieert. Met minder voering wordt bovendien de flexibiliteit en duurzaamheid hoger. Je voelt je veerkrachtig en je voeten zullen ons dankbaar zijn.

Meer informatie

Kenmerken

  • S1P BESCHERMING
  • BOA® FIT-SYSTEEM
  • NANO TOE™
  • ORTHOLITE® INLEGZOOL HYBRID™
  • MATRYX®

ETPU

Een complete ETPU-tussenzool betekent dat je voet voortdurend in contact staat met een duurzaam, elastisch microdeeltjesschuim met lage dichtheid, dat energie op een zeer efficiënte manier opslaat en vrijgeeft. Maar het eigen wat je voeten merken, is dat het geweldig aanvoelt, uur na uur, stap na stap. Minder druk, hoge terugvering, maximaal comfort.

Ontdek ETPU

MATRYX®

MATRYX® is het textieldeel waaruit de schoen bestaat. Samengesteld uit synthetische garens met hoge sterktegraad (polyamide of polyester) gecoat met polyurethaan en technische garens (aramidevezel, koolstof, monofilament enz.) verdeeld in één stuk per zone, MATRYX® en de verschillende reeksen bieden een kaart die is aangepast aan de behoeften en vereisten van elke sport. Deze gepatenteerde technologie maakt het mogelijk om het aantal componenten met ongeveer 50% te verminderen en de montage van patroondelen zoveel mogelijk te vermijden.

Ontdek MATRYX®

ORTHOLITE INLEGZOOL

OrthoLite® inlegzolen zijn vrijwel geheel gemaakt van gerecycleerde materialen en zetten de standaard voor hoge veerkracht en hoge prestaties. Tegelijkertijd helpen ze ons bij het bereiken van onze duurzaamheidsdoelstellingen.

Ontdek ORTHOLITE INSOLE®

Solid Gear logotype

Solid Gear Footwear is een onderdeel van Hultafors Group samen met: Snickers Workwear | Wibe Ladders | Hultafors Tools | Hellberg Safety | Toe Guard | EMMA Safety Footwear | CLC

Voor meer informatie over de merken, kun je contact met ons opnemen