VENT 2

MAX OUT, KEEP YOUR COOL.

Als je de hele dag op de been bent, moeten je schoenen net zo hard werken als jij. Betekent dat dus dat het allemaal functioneel en niet leuk mag zijn? Nee. We maken schoenen die zowel comfortabel voor je lichaam zijn als leuk om naar te kijken. De Solid Gear Vent 2 biedt ongeëvenaarde ventilatie en onovertroffen demping, zodat je maximaal kunt presteren en toch koel blijft.

Waar te koop?

JE SOLIDE PARTNER

We haten compromissen. Het stuit ons tegen de borst dat een veiligheidsschoen alleen veilig zou kunnen zijn als hij zwaar, ongemakkelijk en saai is. De Vent 2 is net als zijn premium broers en zussen, geïnspireerd op de atletiek, licht van gewicht en ontworpen met de nieuwste topfuncties en technologieën, zodat je met vertrouwen elke agressieve omgeving en repetitieve handelingen aan kunt. Grondig getest en voorzien van een antislip grip, teenbescherming en S1P weet je zeker dat we het beste voor hebben met je rug, knieën en voeten.

Ontdek Vent 2
1 / 3

ONGEËVENAARDE VENTILATIE

Naast een nauwkeurige pasvorm, langdurig comfort en stabiliteit biedt de Vent 2 een uitzonderlijk ademend vermogen. Het bovenwerk is gemaakt van een ultralichte stof, genaamd MATRYX®. Je houdt daarmee niet alleen de hele dag een fris gevoel, maar hebt ook een uitstekende weerstand tegen slijtage. Om de zones voor luchtstroom en koeling te optimaliseren, is het textiel uniek geweven; zodat de dichtheid over de schoen varieert. Met minder voering wordt bovendien de flexibiliteit en duurzaamheid hoger. Je voelt je veerkrachtig en je voeten zullen ons dankbaar zijn.

Meer informatie

Kenmerken

  • S1P BESCHERMING
  • BOA® FIT-SYSTEEM
  • NANO TOE™
  • ORTHOLITE® INLEGZOOL HYBRID™
  • MATRYX®
image

ETPU

Een complete ETPU-tussenzool betekent dat je voet voortdurend in contact staat met een duurzaam, elastisch microdeeltjesschuim met lage dichtheid, dat energie op een zeer efficiënte manier opslaat en vrijgeeft. Maar het eigen wat je voeten merken, is dat het geweldig aanvoelt, uur na uur, stap na stap. Minder druk, hoge terugvering, maximaal comfort.

Ontdek ETPU

image

MATRYX®

Uitzonderlijk ademend en sterk materiaal op het bovenwerk van aramide vezels en afzonderlijk gecoate polyamide garens. Staat garant voor blijvende bescherming, flexibele ondersteuning en schuurweerstand.

Ontdek MATRYX®

image

ORTHOLITE INLEGZOOL

OrthoLite® inlegzolen zijn vrijwel geheel gemaakt van gerecycleerde materialen en zetten de standaard voor hoge veerkracht en hoge prestaties. Tegelijkertijd helpen ze ons bij het bereiken van onze duurzaamheidsdoelstellingen.

Ontdek ORTHOLITE INSOLE®