Venture 2

BETER DAN HET ORIGINEEL

De meeste sequels zijn lang niet zo goed als de oorspronkelijke film, toch? Maar ja, wij maken geen films, wij ontwerpen schoenen. Met de Solid Gear Venture 2 mag je meer verwachten; meer comfort, meer stijl, meer teruggave van energie en meer flexibiliteit. Oftewel een sequel die je nou net niet wilt missen.

JIJ STAAT NOOIT STIL. WIJ OOK NIET.

Om voorop te blijven lopen (en om op je voeten te blijven staan) wordt iedere nieuwe schoen ontwikkeld op basis van de technologie en prestaties van zijn voorganger. Venture 2 is voorzien van PerformFit™ Wrap, een nieuwe functie binnen het BOA® systeem. Het nauwsluitende ontwerp biedt maximale heel hold en ondersteuning zodat jij met stabiliteit en vertrouwen beweegt in de regen of door vuil en modder. Daarnaast hebben we de gehele middenzool een upgrade gegeven met ETPU voor een verbeterde demping en teruggave van energie. Vanaf nu wordt iedere stap lichter en elastischer dankzij de schokabsorberende vermogens.

Ontdek Venture 2
1 / 3

BETERE IDEEËN. SLIMMERE SCHOENEN.

De Ortholite® binnenzool, gemaakt van productieafval van gerecyclede buitenzolen, geeft je een duurzame boost zonder concessies te doen op het gebied van functie, comfort en vorm. De voering van de schoen is gemaakt van 100% gerecycled polyester, terwijl het bovenwerk is voorzien van microvezel- en lichtgewicht textiel van MATRYX®. Een hoogpresterende, uiterst ademende stof die de luchtstroom verbetert, ultra duurzaam is en je voeten ondersteunt tijdens al je activiteiten. En dan zijn er nog de rubberen buitenzolen, de NANO neus en de zachte spijkerbescherming die je veilig en in beweging houden.

CARACTÉRISTIQUES

  • S3S BESCHERMING
  • BOA® PERFORMFIT™ WRAP
  • NANO TOE™
  • ORTHOLITE® INSOLE HYBRID™
  • MATRYX®
image

BOA® Fit System

Het BOA® Fit-systeem bestaat uit drie integrale onderdelen: een micro-instelbare draaiknop, een supersterke lichtgewicht veter en vetergeleiders met lage wrijving. Elke unieke configuratie is ontworpen voor een snelle, moeiteloze, nauwkeurige pasvorm en heeft de BOA® -garantie.

Meer informatie

image

MATRYX®

Uitzonderlijk ademend en sterk materiaal op het bovenwerk van aramide vezels en afzonderlijk gecoate polyamide garens. Staat garant voor blijvende bescherming, flexibele ondersteuning en schuurweerstand.

Ontdek MATRYX®

image

ETPU

Een complete ETPU-tussenzool betekent dat je voet voortdurend in contact staat met een duurzaam, elastisch microdeeltjesschuim met lage dichtheid, dat energie op een zeer efficiënte manier opslaat en vrijgeeft. Maar het eigen wat je voeten merken, is dat het geweldig aanvoelt, uur na uur, stap na stap. Minder druk, hoge terugvering, maximaal comfort.

Ontdek ETPU