Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag bij vragen over onze producten. Als je vragen hebt over Solid Gear Footwear of over onze veiligheidsschoenen, kijk dan of jouw antwoord bij deze veelgestelde vragen staat. Staat het antwoord dat je zoekt daar niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Producten

Waar vind ik een matenoverzicht?

De maten van de verschillende Solid Gear producten kunnen verschillen, daarom heeft elke schoen een individuele maattabel. Je vind dit overzicht op de betreffende productpagina. Het matenoverzicht staat op het tabblad Documenten, onder de knop Toevoegen aan wensenlijst.

Welke veiligheidsklasse moet ik kiezen?

Voor de best mogelijke bescherming voor je voeten, is het belangrijk om schoenen te kiezen in de juiste veiligheidsklasse. Het systeem van veiligheidsklassen helpt je bij het vinden van veiligheidsschoenen met functies zoals waterbestendigheid, antistatische eigenschappen, penetratiebestendige zolen en beschermende neus. Neem een kijkje op deze veiligheidsschoenen tafel om de juiste veiligheidsklasse voor jouw behoeften te bepalen.

Hoe selecteer ik de juiste veiligheidsschoen voor mijn werkomgeving?

Als je niet zeker weet welke van onze veiligheidsschoenen het beste bij je passen, kijk dan eens naar onze selectiegids voor schoenen. Je krijgt daar aanbevelingen op basis van je behoeften en voorkeuren

Is mijn schoen waterdicht?

De veiligheidsklasse van je schoen geeft het niveau van waterbestendigheid aan. Schoenen in de veiligheidsklassen S2, S3, S4 en S5 hebben waterbestendige bovenwerk. Schoenen in de S3 klasse met markering WR zijn volledig waterbestendig.

Hoe vervang ik mijn Boa Fit System kit?

Wanneer je een nieuwe Boa Fit System-kit ontvangt, zit daar een stapsgewijze handleiding bijgesloten. Je kunt ook instructies en video's vinden op Boafit.com.

Waar kan ik de prijs van een product zien?

Onze website toont de adviesprijs voor al onze producten. De dealers die onze producten verkopen, kunnen verschillende prijzen vaststellen.

Hebben jullie ook veiligheidsschoenen voor dames?

Al onze veiligheidsschoenen zijn uniseks. Sommige van onze schoenen hebben echter een iets smallere leest die vaak een betere pasvorm geeft voor vrouwelijke voeten. Bekijk onze gids voor veiligheidsschoenen voor vrouwen, met onze top vijf aanbevelingen voor vrouwen.

Zijn er veiligheidsschoenen voor brede voeten?

Schoenen in onze Ahtletic serie hebben over het algemeen een iets smallere leest. Als je op zoek bent naar veiligheidsschoenen voor brede voeten, kunnen onze Trekking of Tough schoenen een goede keuze zijn. Helaas kunnen we op deze plek geen specifieke schoen aanbevelen voor brede voeten.

Claims

Hoe kan ik het Boa Fit-systeem retourneren?

Neem contact met ons op om een schadeformulier te ontvangen. Vul het formulier in en retourneer het naar ons. Wij vervangen dan gratis jouw Boa Fit Systeem.

Voor dealers

Wat is de levertijd?

De levertijd is 1-3 werkdagen.

Hoe behandel ik claims?

Registreer je claim in het Partner Portal en volg de instructies.