De beste veiligheidsschoenen voor dames

Onze veiligheidsschoenen en werkschoenen zijn uniseks en kunnen worden gedragen door zowel mannen als vrouwen. Sommige Solid Gear veiligheidsschoenen zijn vooral geschikt voor vrouwen – in deze gids delen we onze beste tips voor veiligheidsschoenen voor dames.

Sportieve veiligheidsschoenen voor dames

Damesschoenen hebben meestal een smallere leest. Veel schoenen in ons Athletic assortiment zijn iets smaller dan andere veiligheidsschoenen. Dat betekent dat ze vaak een goede keuze kunnen zijn voor vrouwen.

De schoenen uit de series Haze Haze Moon en Haze Tellus zijn populair bij vrouwen. Zowel Moon als Tellus zijn lichte en comfortabele veiligheidsschoenen in veiligheidsklasse S1P. Het naadloze StarKnit bovenwerk zorgt voor een schoen met een uitstekende pasvorm en flexibiliteit. Dankzij de fantastische demping kun je de Haze schoenen de hele dag zonder problemen dragen.

De super lichte veiligheidsschoen Cloud 2.0 is ook geschikt voor vrouwen. Cloud 2.0 is een ongelooflijk comfortabele veiligheidsschoen die vriendelijk is voor je voeten. Een bovenwerk van sterke mesh zorgt ervoor dat deze schoen een hoog ademend vermogen heeft, waardoor hij vooral geschikt is voor werkzaamheden binnenshuis.

Stylish Evolution Black is zowel sterk als licht. Als je in je werkzaamheden met gladde oppervlakken te maken krijgt, zorgt de slipweerstand voor een goede grip. Comfort, ademend vermogen en flexibiliteit zijn ook uitstekend bij deze sportieve veiligheidsschoen.

Waterproof veiligheidsschoenen voor dames

Heb je waterafstotende schoenen nodig voor je werk? De revolutionaire veiligheidsschoen Revolution is een goede keuze. Veiligheidsklasse S3 garandeert onder andere dat de hele schoen waterafstotend is. Uiteraard is deze schoen ook slipbestendig en penetratiebestendig met een NANO neus. Dankzij de EVA tussenzool met ETPU krijg je bovendien veel comfort en wordt energie teruggewonnen.

Lees meer over de technologies die in onze schoenen worden gebruikt en how to best take care of your work shoes.

Solid Gear logotype