Vind de juiste veiligheidsschoenen

Solid Gear biedt een breed assortiment veiligheidsschoenen om uit te kiezen. Deze makkelijke gids helpt je bij het vinden van de juiste veiligheidsschoenen voor jouw wensen. Het werkt heel eenvoudig; beantwoord een paar vragen over je werkomgeving, de functies die je nodig hebt en welke stijl schoenen jouw voorkeur heeft, dan zal de gids je voorzien van relevante aanbevelingen.

Om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke prestaties en bescherming krijgt met je veiligheidsschoenen, is het belangrijk om schoenen te kiezen die passen bij de uitdagingen van je werksituatie. Het feit of je bijvoorbeeld voornamelijk buiten of binnen werkt, heeft namelijk invloed op je keuze. Warmte, kou, gladde omstandigheden of ruwe oppervlakken zijn allemaal factoren die bijzondere eisen stellen aan je schoenen.

En de persoonlijke voorkeur is ook een aspect binnen het selectieproces. Sommigen geven de voorkeur aan veters, terwijl anderen graag de snelle veteroplossingen zoals het BOA® Fit System willen. Lees meer over de technologieën en materialen die in onze schoenen worden gebruikt. Soms wil je een laag model, en soms een halfhoog of hoog model. Gelukkig is het met onze selectiegids heel makkelijk om de perfecte veiligheidsschoen te vinden!

Al onze schoenen zijn uniseks, maar we hebben een paar modellen die in het bijzonder geschikt zijn voor vrouwen. Vind onze top 5 aanbevelingen voor comfortabele veiligheidsschoenen voor vrouwen hier.

Solid Gear logotype